ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره صد
1- آغاز سخن / صدمین شماره آردوغذا | |
2- پیامهای صدمین شماره | |
3- جوش شیرین | |
4-تردید درباره درستی آمار حذف جوش شیرین از نانواییها | |
5- نقش مسئولین و نانوا و مردم در پایین آوردن ضایعات نان به زبان ساده یک نانوا | |
6- زرماکارون | |
7- ذرت | |
8- مصاحبه با آقای مهندس علی معین | |
9- استاندارد 2628 نانهای سنتی در پروتال سازمان ملی استاندارد ایران | |
10- تاثیر شیرخشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان تیری | |
11- مصرف کنندگان ایرانی نانهای خاص غربی را تجربه می کنند | |
12- چرا در کشورمان تنوع نان نداریم | |
13- درخواست رئیس اتحادیه نانهای فانتزی برای صدور مجوز واردات گندم | |
14- برگزاری چهارمین جشنواره نان در دانشگاه الزهرا | |
15- برگزاری 22 آبانماه روز ملی نان در سراسر کشور | |
16- گزارش آموزش نان |