ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره صدو پنج
1- آغاز سخن / معجزه تلگرام در صنعت آردونان | |
2- راه های کاهش عوارض و اثرات منفی سن زدگی | |
3- صادرات زر فروکتوز سیر صعودی به خود گرفت | |
4- مواد اولیه نان و تاثر هر یک از آنها بر کیفیت نان | |
5- مواد غذایی و نان ارگانیک | |
6- صنعت غلات - صنعت نوآور | |
7- بررسی جایگاه نانهای شرقی در سفر به شرق ایران | |
8- نقش گلوتن در صنعت پخت | |
9- تاثیر افزودن گوشت بر روی ساختار پاستا و نقش آن در تغذیه | |
10- تاثیر هیدروکلویدها بر روی خواص کیفی نان بدون گلوتن | |
11- گروه های تلگرامی در رابطه با آرد و نان |