ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره صدو هفت
1- آغاز سخن / میراث شیرین - سفرای شیرین | |
2- گزیده مصاحبه با آقای جمشید مغازه ای | |
3- زاهد و آسیابان | |
4- عکس | |
5- آلودگی های احتمالی در کارخانجات آرد و راههای مقابله با انها | |
6- تاثیر فرآیند بوجاری بر مقدار سموم در انواع آردو گندم | |
7- مالت غلات و محصولات جانبی و کاربردیهایش | |
8- بررسی ارزش تغذیه ایی درخت مورینگا اولیفرا | |
9- مطالعه موردی - به حداقل رساندن تشکیل گلوتن در خمیر ویفر | |
10- پروبیوتیکها چیستند | |
11- نقش ريولوژی خمیر در تشخیص تیمار موردنیاز آرد | |
12- پای دردل نانوا | |
13- سمینار نان و نوآوری | |
14- معرفی کانالها و گروههای آردونان در تلگرام | |
15-در حال برداشت آبهای چندهزار ساله هستیم |