ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره نودو هفت

1- آغاز سخن / وضعیت مالی نانوایان کشور
2-پگونه آردهای پرقوت موجود را ضعیف کنیم
3- تاریخچه نان سنگک
4- نان حجیم بخوریم یا مسطح
5- گندم
6- تاثیر نان دارای خمیر ترش بر روی سلامتی
7- نشاسته اصلاح شده چیست و چه کاربردی دارد
8- سورگوم
9- دستورالعمل پخت نان شاهدانه
10- مروری بر عیوب و نارسایی نانهای حجیم مرتبط با مخمر نانوایی و شرایط تخمیر
11- خواص نان جو
12- گروههای تلگرامی در رابطه با آرد و نان  
13- تشکیل اتاق فکر شرکت بازرگانی دولتی ایران  
14- بهبوددهنده های آرد  
15- وظایف پیشکار در نانوایی  
16- روش تولید خمیرمایه  
فرم اشتراک نشریه صنعت آرد و غذا