ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره نودو هفت
1- آغاز سخن / وضعیت مالی نانوایان کشور | |
2-پگونه آردهای پرقوت موجود را ضعیف کنیم | |
3- تاریخچه نان سنگک | |
4- نان حجیم بخوریم یا مسطح | |
5- گندم | |
6- تاثیر نان دارای خمیر ترش بر روی سلامتی | |
7- نشاسته اصلاح شده چیست و چه کاربردی دارد | |
8- سورگوم | |
9- دستورالعمل پخت نان شاهدانه | |
10- مروری بر عیوب و نارسایی نانهای حجیم مرتبط با مخمر نانوایی و شرایط تخمیر | |
11- خواص نان جو | |
12- گروههای تلگرامی در رابطه با آرد و نان | |
13- تشکیل اتاق فکر شرکت بازرگانی دولتی ایران | |
14- بهبوددهنده های آرد | |
15- وظایف پیشکار در نانوایی | |
16- روش تولید خمیرمایه |