با توجه به مصوبه کمیسیون اصل 90 مجلس در شهریورماه امسال مبنی بر اختصاص یک تا سه آسیاب در هر استان به تولید آرد کامل و اشاعه آن بین نانوایان تولید نان های حجیم و نیمه حجیم در اصفهان با آرد کامل آغاز شد. به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج ، رئیس اتاق اصناف استان اصفهان در آئین رونمایی از این واحد تولیدی ، رسالت اتاق اصناف و اتحادیه های مربوطه را تولید محصولات غذایی سلامت محور خواند و گفت: تولید آرد کامل یکی از اهداف پیش روی اتاق اصناف است که در این زمینه کارخانجات با فناوری های روز و تجهیزات استاندارد اقدام به تولید آرد کامل می کنند و بین واحدهای تولیدی توزیع و محصولات سلامت محور را برای مردم تامین می کنند. مسعود قجاوند رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: 20 درصد مصرف نان مردم اصفهان در سال به نان های حجیم و نیمه حجیم اختصاص می یابد که روزانه به این میزان مصرف نان اضافه می شود . وی بیان داشت: ماهانه 3 هزار تن آرد در بین واحدهای تولید نان های حجیم و نیمه حجیم توزیع می شود که در صورت تامین آرد واحدهای تولید و توزیع عادلانه آرد میزان مصرف مردم اصفهان در سال به 25 درصد خواهد رسید. مسعود قجاوند از استقبال اقشار مختلف مردم بوِیژه جوانان و افراد میانسال به مصرف نان های حجیم و نیمه حجیم خبر داد و افزود: با تغییر ذائقه مردم به سمت غذاهای سنتی اقدام به افزایش واحدهای تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل و خمیر ترش در سطح استان اصفهان کردیم. وی از فعالیت بیش از 250 کارگاه تولید نان های حجیم و نیمه حجیم در استان اصفهان خبر داد و گفت: تولید نان های حجیم و نیمه حجیم بین 5 هزار فروشگاه توزیع و بدست مردم می رسد. رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم در استان اصفهان بیان داشت: صادرات نان های حجیم و نیمه حجیم با قیمت های دستوری امکانپذیر نیست. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته واردات نان های حجیم ونیمه حجیم به اصفهان صورت می گرفت که طی چند سالهای اخیر بخاطر افزایش تولیدات به صفر رسیده است. وی خواستار شکل گیری عرضه و تقاضا در بازار تولید نان های حجیم و نیمه حجیم شد و افزود: تولید کنندگان حاضر به خرید گندم آزاد از کارخانجات در یک قرداد توافقی شدند که متاسفانه با قیمت های دستوری قیمت هر قرص نان در سال گذشته که باید 4 هزار تومان مصوب میشد به 2 هزار و 800 تومان رسید. مسعود قجاوند گفت: در حال حاضر با کمبود کارگر در واحدهای تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم مواجهیم زیرا کمتر کسی حاضر به فعالیت 8 ساعته در این واحدها با 400 درجه حرارت است
WWW.ARD.IR